Hogyan utazunk?

Szeretnél kiszabadulni a napi rutinból? Valami újat szeretnél felfedezni? Gyere velünk!

Utazásaink során szokatlan emberekkel biztosítunk találkozást, különleges életekbe nyújtunk bepillantást, és egyedülálló hagyományokat mutatunk be. Célunk nem pusztán helyekre eljutni, hanem különleges élményeket megélni.

Ez a filozófia áthatja az utazásaink minden részét. Ezért használunk alkalmanként helyi tömegközlekedési eszközöket, ahol láthatjuk és átérezhetjük, hogyan közlekednek az ott lakó emberek és miket szállítanak magukkal. Ezért eszünk a helyi piacon is, ahol megismerhetjük a helyi konyha különleges ízeit és a legfurcsább alapanyagokat. Illetve ezért szállunk meg többnyire a helyiek által üzemeltetett szállásokon, ahol akár összefuthatunk és beszélhetünk az adott ország belföldi turistáival.

Hiszünk abban, hogy egy kultúrát csak így, integrálódva lehet igazán megismerni. Ez a fajta utazás néha előre nem látható helyzeteket is maga után von, aminek kezeléséhez egy adag rugalmasság szükséges, s cserébe életre szóló élményeket vihet magával az ember. Olyanokat, amiket előre nem lehet elképzelni, s örökre megmaradnak.

Ahhoz, hogy az élmény mindenkinek személyes lehessen, a csoportok létszámát mindig alacsonyan tartjuk, az soha nem haladja meg a 9 főt. Ez biztosítja a rugalmasságot mind a közlekedés, mind az étkezés, mind a szállás választás esetében.

Várunk mindenkit, aki számára a felfedezés öröme és az új élmények átélése fontosabb, mint a kényelem, a luxus. Akik belülről szeretnének egy kultúrával megismerkedni, nem pedig kívülről, csak lefotózni azt. Akik szeretnék megérteni az ott lakók gondolkodását és életét. Akik adott esetben készek a helyi közlekedési eszközök széles skáláját kipróbálni, és türelmesen várni ha épp valami késik. Akiket a világ sokszínűsége érdekel, s nem csak pihenni vágynak. Akik életre szóló élményeket akarnak.