Rólunk

aboutus101Az én életem is egész megszokottan kezdődött. Elvégeztem egy iskolát, aztán lett egy jó munkahelyem, és elkezdtem élni a szürke hétköznapokat, ami aztán életem végéig tart majd…

– Életem végéig?! Na várjunk csak! De hát nekem vannak álmaim. Azokkal mi lesz? Ki valósítja majd meg őket?aboutus102

Így aztán hét év öltönyös irodai munka után menedzser létemre felmondtam. Az út, amin akkor kezdtem el járni, az, amivé váltam. Hátizsákkal beutaztam az engem érdeklő kultúrákat (Etiópia, Egyiptom, Egyesült Arab Emirátusok, Nepál, India, Kína, Hongkong, Makaó, Thaiföld, Laosz, Kambodzsa, Vietnám, Malajzia, Szingapúr, Fülöp-szigetek), emellett túravezetőként csoportokat vezettem Európa majd’ összes országában, és többször meglátogattam Észak-Amerikát is. Másztam meg hegyeket, túráztam a Himalája láncai között, búvárkodtam tenger fenekén, tevegeltem kősivatagban, lovagoltam hullámokon, arattam rizst, voltam tanár aboutus103a fejlődő világban, és jártam Ázsia legnagyobb nyomornegyedében. Ettem kígyót, sült bogarat, lárvát, hangyát, félig kiköltött kiskacsát és kiscsibét, és jártam vagy egy tucat vallás szent helyein: Lumbiniben Buddha szülőhelyén, Dharamszalaban a 14. Dalai Láma székhelyén, Amritsarban a szikhek Aranytemplomában, Kairóban az afrikai kontinens első mecsetjében, a Sínai-hegyen ahol Mózes a Tízparancsolatot megkapta, Egyiptom piramisaiban, Lalibela monolitikus templomában,  láttam keringő sufit és állat áldozat bemutatást, és jómagam is megmártóztam a Gangeszban.

Ezennel meghívlak egy velem való utazásra.

Charlieaboutus104

——-

Ammara közel négy évtizedig tanította iskolában és iskolán kívül a thai diákokat. Emellett hódolt másik szenvedélyének, az utazásnak is. Maga is szervezett túrákat thai felnőtt és diák csoportoknak Thaiföldön, és jómaga számos ázsiai országban megfordult. Thaiföld történelmének és földrajzának ismerete és saját utazási tapasztalata varázsolja üdévé az útjainkat.